Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Συμπολίτη - συμπολίτισσα,

Στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη στείλε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για τη μείωση των μισθών, των μεροκάματων και των συντάξεων, για το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων, για την αύξηση της ανεργίας, της φτώχειας και της κοινωνικής εξαθλίωσης.
Η ψήφος σου είναι καθοριστική για τις μετέπειτα εξελίξεις και μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους αλλαγής πολιτικής. Στην πολιτική δεν υπάρχει μονόδρομος. Με την ψήφο μας μπορούμε τώρα εμείς να επιβάλλουμε την υπογραφή ενός άλλου Μνημονίου, και όχι φυσικά με την Τρόϊκα. Ενός  Μνημονίου όπου θα υποχρεώνονται να πληρώσουν αυτοί που πλούτισαν από την καταλήστευση του Δημοσίου, τη φοροδιαφυγή και τις φοροαπαλλαγές, οι έχοντες αμύθητες περιουσίες, οι υπερκερδοφόρες επιχειρήσεις, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και οι off-shore εταιρίες τους.
Καταδίκασε τώρα με την ψήφο σου τις δημοτικές παρατάξεις των Δήμων μας που άμεσα ή έμμεσα στηρίζονται και στηρίζουν εκείνα τα κόμματα που έφεραν τη Χώρα μας στο χείλος της χρεοκοπίας, αλλά και αυτά που ψήφισαν το Μνημόνιο ως τη μοναδική τάχα λύση σωτηρίας.
Η ψήφος σου δεν πρέπει να είναι χαλαρή αλλά πολιτική και συνειδητή, για να αποτελέσει τελικά εμπόδιο στη σχεδιαζόμενη λήψη και νέων σκληρότερων αντιλαϊκών μέτρων.
Για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τις αρνητικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης που επιβάλλει νέους φόρους, περικοπές δαπανών και απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενισχύουμε τη δύναμη των «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την ευρύτερη περιοχή μας, και να παραδώσουμε έναν τόπο όμορφο και ανθρώπινο στα παιδιά μας.
Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» στην περιοχή μας, δεν είναι μόνο αυτοί που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» είναι όλοι αυτοί που δίνουν την καθημερινή μάχη μέσα από το χώρο που ζουν και εργάζονται συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση της ζωής τους. Είμαστε πολλοί αλλά ίσως να μην έτυχε ποτέ να συναντηθούμε. Η ευκαιρία αυτή μας δίνεται στην κάλπη της 7ης Νοέμβρη.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Τσιαντός Νίκος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός –  πρ. Δ/ντής 2ου Δημ. Σχολείου Νέας Περάμου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τους  «ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου