Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΚΑΛΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    
Συμπολίτες, συμπολίτισσες ,
Η τραγική ιστορική πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα θα πρέπει να μας αφυπνίσει και να μας οδηγήσει να απαντήσουμε όπως επιτέλους αρμόζει στο καταρρέον νεοφιλελεύθερο πρόσταγμα που υπηρέτησαν πιστά οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, ενώ επιπρόσθετα επιβάλλει τη διαρκή επαγρύπνηση αλλά και τη δυναμική αντίσταση από όλους μας.
Οι «Ενεργοί Πολίτες» του τόπου μας αψηφώντας αντικειμενικές δυσκολίες και σημαντικά εμπόδια, ανασυγκροτήθηκαν και δημιούργησαν τον δικό τους συνδυασμό εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών με στόχο να αγωνιστούμε μέσω της συμμετοχής μας στα κοινά για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που αγαπάμε , ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι οι τοπικές δημοτικές εκλογές δεν είναι  ξεκομμένες από τις επιλογές της Κεντρικής εξουσίας. Είναι καταφανές πλέον ότι οι παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία κομματικά στελέχη τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων λειτουργούν ως μεταφορείς εκλογικής δύναμης προς τα άνω. Γι αυτό και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε εκλογική διαδικασία με τη δέουσα σοβαρότητα που αρμόζει σε μία ύψιστη πολιτική πράξη η οποία αν μη τι άλλο καθορίζει και διαμορφώνει τις μελλοντικές συνθήκες ζωής μας.
Η «Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μεγάρων & Νέας Περάμου» η οποία έχει καταθέσει ήδη ένα σαφές, ολοκληρωμένο, ανθρώπινο, κοινωνικό, δίκαιο και βιώσιμο πρόγραμμα ανάπτυξης με επίκεντρο τον πολίτη, καταδικάζοντας όμως παράλληλα τις γνωστές ρουσφετολογικές πρακτικές και λογικές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, δηλώνει ότι, θα αγωνιστεί μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για την υλοποίηση των προτάσεών της για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας και θα αντισταθεί σθεναρά σε κάθε πράξη που επιβουλεύεται το συμφέρον των πολλών και του τόπου μας.
Θεωρούμε συνυπεύθυνους τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες οι οποίοι με την πρακτική και τη διαχειριστική λογική τους συνέβαλλαν στη σημερινή κατάντια της πατρίδας μας, και ζητάμε την αποφασιστική ενίσχυσή μας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη για την καλύτερη εκπροσώπησή σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με τιμή,
Καλτήρης Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου