Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Χρήστος Τσαρτακλέας, 37 χρονών, έγγαμος, Μηχανικός Επικοινωνιών MSc.


     Ο Χρήστος Τσαρτακλέας είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (με σύσταση) στις Επικοινωνίες Δεδομένων (MSc in Data Communications, with commendation) του Πανεπιστημίου Kingston του Λονδίνου.

     Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας εργάζεται σε Τεχνική εταιρεία με αντικείμενο τα Ενοποιημένα Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου Κτιρίων και Σηράγγων σε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα (όπως Σήραγγες Κακιάς Σκάλας, Σήραγγες Ευρείας Παράκαμψης Πατρών, Σήραγγα Βασιλικού Ηγουμενίτσας, Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, Νοσοκομείο Ρόδου, Βουλή των Ελλήνων, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Θέατρο Βέροιας, Σταθμός Βιολογικού Καθαρισμού Χερσονήσου Ηρακλείου, Τεχνολογικό Πάρκο Θέρμης Θεσσαλονίκης, κ.α.) κατέχοντας θέση Υπεύθυνου Τμήματος Συντηρήσεων Έργων, ενώ παράλληλα αποκτά ειδική πιστοποιημένη εκπαίδευση στα “ειδικευμένα συστήματα τελευταίας γενιάς”.
     Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να εργάζεται ανελλιπώς συνεχίζει ταυτόχρονα και τις σπουδές του, αποκτά μεταπτυχιακό πτυχίο με σύσταση και το 2006 προσλαμβάνετε στο Τμήμα Δικτύων μεγάλης εταιρείας Πληροφορικής στην οποία εργάζεται μέχρι και σήμερα.

     Έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Στρατό Ξηράς (Πυροβολικό) όπου και του απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για το ήθος, την αφοσίωση στο καθήκον και την άριστη γνώση ειδικότητας.

     Μέλος του «Φορέα Προστασίας Βουρκαρίου». Μαζί με τον αδελφό του Στέργιο υπέβαλλαν καταγγελία προς την Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για τη μη τήρηση του Κοινοτικού Περιβαλλοντικού Δικαίου στον υγρότοπο των Μεγάρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου