Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ    ΜΕΓΑΡΩΝ &
ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σεβόμενοι την επιθυμία αρκετών συμπολιτών - υποστηρικτών μας και κυρίως θέλοντας να εφαρμόσουμε στην πράξη τις θέσεις που πρεσβεύουμε αναφορικά με την ποιότητα ζωής στις πόλεις μας και την προστασία του περιβάλλοντος με τη στενή αλλά και την ευρεία έννοια, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας δεν θα χρησιμοποιήσουμε ως μέσα προπαγάνδας αεροπανό, γιγαντοαφίσες, αφίσες και σημαίες, χάρτινες ή πλαστικές.
Δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι σε μία άσχημη εικόνα της πόλης μας πριν και μετά τις εκλογές, και επιδιώκουμε μέσα από την στάση μας αυτή την αναβάθμιση της ποιότητας αλλά και του επιπέδου του τοπικού προεκλογικού αγώνα. Εξίσου βέβαια σημαντικός λόγος που μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι η πεποίθηση ότι σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που ζούμε και βιώνουμε όλοι μας καθημερινά (όταν κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα σχολικά είδη στα παιδιά τους για τη νέα χρονιά και όταν κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζουν μήνες τώρα το πρόβλημα της ανεργίας και της ανέχειας), αποτελεί πρόκληση η αλόγιστη σπατάλη χρημάτων για την προσωπική προβολή των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Οι «Ενεργοί Πολίτες» αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τον έντυπο και  ηλεκτρονικό τοπικό τύπο παράλληλα με την προσωπική επαφή και επικοινωνία, για τη διάδοση των αντιλήψεων, των θέσεων, και του προγράμματός μας, αλλά και την κριτική τους μέσω ενός γόνιμου και δημοκρατικού διαλόγου με τους συμπολίτες μας.
Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλες τις τοπικές δημοτικές παρατάξεις να πράξουν το ίδιο, αποδεικνύοντας εμπράκτως την ειλικρινή διάθεσή τους όχι μόνο για μια πραγματικά καθαρότερη πόλη με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά τελικά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μας. Ιδού η Ρόδος…

3 σχόλια:

  1. Με μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα την είδηση για την δημιουργία της Κίνησης.
    Θα σας ζητούσα αν μπορείτε να ανακοινώστε τα ονόματα του συνδυασμού σας.

    Ευχαριστώ
    Ιερόθεος Κουφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις αρχές οκτωμβρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφιών του συνδιασμού μας φίλε Ιεροθεέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    Για να δουμε θα ακολουθήσουν και οι αλλοι?
    Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή