Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου των Ενεργών Πολιτών και του ΣΥΡΙΖΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ : megara.org
Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Γιάννης Μιχάλαρος
Μίλησε σε υποψήφιους δημοτικούς, περιφερειακούς και ευρωβουλευτές


Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο Γιάννης Μιχάλαρος, επικεφαλής του συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες Μεγάρων – Νέας Περάμου το βράδυ της Πέμπτης 24/4.
Παρόντες στα εγκαίνια οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικού σύμβουλοι ενώ ταυτόχρονα ήταν παρόντες υποψήφιοι στο περιφερειακό και ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Την συγκέντρωση προλόγισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής ενώ χαιρετισμούς έκαναν οι βουλευτές Πάντζας, Αθανασίου, Μητρόπουλος,  ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βασιλείου και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Τόλιος.
Ο Νίκος Χουντής κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν στις ευρωεκλογές την πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ενσαρκώνει την μοναδική ελπίδα των Ελλήνων.
Έκανε ολομέτωπη επίθεση κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και κατήγγειλε ότι τυχόν πλειοψηφία στον τωρινό κυβερνητικό συνασπισμό θα  σημάνει περισσότερα και πιο επώδυνα μέτρα μετά τις ευρωεκλογές.
Και κατέληξε «Ο πολίτης ή θα επιβραβεύσει τις κυβερνητικές πολιτικές ψηφίζοντας ΝΔ / ΠΑΣΟΚ ή θα τους ανατρέψει στέλνοντας από την Ελλάδα το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για αλλαγή πολιτικής.

Ο Γιάννης Μιχάλαρος χαιρετίζοντας την συγκέντρωση και ευχαριστώντας τους συγκεντρωμένους αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος των Ενεργών Πολιτών το οποίο έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και χωρίζεται στις εξής θεματικές ενότητητες:
  • Ανάπτυξη και απασχόληση
  • Κοινωνική αλληλεγγύη και πρόνοια
  • Περιβάλλον – διαχείριση απορριμμάτων
  • Τουρισμός, παιδεία  – πολιτισμός και αθλητισμός
 
 
 
Γ. Πάντζας
Ν. Αθανασίου
Ν. Χουντής
Γ. Τόλιος
Α. Μητρόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή