Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Επικοινωνώ μαζί σου νέε και νέα της περιοχής γιατί θέλω να προσπαθήσω να σου μεταφέρω μέσα απ' αυτά που σου γράφω την λογική της διαφορετικότητάς μου. Δεν θα σου μιλήσω για ρουσφέτια που έγιναν, τι έκανε λάθος ο τάδε ή ο δείνα. Δεν θα σου υποσχεθώ τίποτα, ούτε θα σου προτείνω ως λύση να εργαστείς οπουδήποτε, εκτός του τομέα της επιστήμης σου ή με μερική απασχόληση κτλ Δεν βγαίνει τίποτα με το να κάνουμε τέτοιου είδους αντιπολίτευση, πόσο μάλλον μεταξύ μας συζήτηση.

Δεν με ενδιαφέρει να σου χαϊδέψω τ' αυτιά, ούτε να σε απελπίσω μιλώντας σου για τα ίδια και τα ίδια που όλοι μας κάθε μέρα ακούμε και βιώνουμε με σκοπό να εναποθέσεις όλες σου τις ελπίδες πάνω μου. Προσωπικά αλλά και ως συνδυασμός είμαστε πολύ μακριά από τέτοιες πρακτικές.

Με ενδιαφέρει φίλε και φίλη να συνεργαστώ μαζί σου. Να αφουγκραστώ την αγωνία σου, να ακούσω την πρότασή σου και να δουλέψω μαζί σου γι' αυτήν.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, που θέλω να συμμετέχεις εσύ ο ίδιος που τώρα με διαβάζεις, θέλω να καλέσω όλους τους νέους επιστήμονες του αγροτικού τομέα που δραστηριοποιούνται και ζουν στην περιοχή μας (γεωλόγους, γεωπόνους, απόφοιτους φυτικής παραγωγής, τεχνολόγους τροφίμων κτλ) να ακούσω την εμπεριστατωμένη άποψη τους πάνω στα θέματα που αφορούν την περιοχή, να “πάρω” από την γνώση τους και τις εμπειρίες τους και να με συμβουλεύσουν. Πιστεύω πως μόνο έτσι μπορούμε να χαράξουμε το πρόγραμμα που θα βοηθά την επαγγελματική σου επιτυχία, μαζί με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο από μέσα, όχι με όποιον απλά πιστεύει κάτι ή διάβασε κάπου κάτι.

Μαζί θα φτιάξουμε τις Αγροτικές ζώνες για συμβατικές και βιολογικές καλλιέργειες, τις υποδομές για οποιαδήποτε αγροτική βιοτεχνική δραστηριότητα, μεταφορές κλπ.

Σε θέλω δίπλα μου, να νιώσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Σε θέλω συνεργάτη.

Το ίδιο θα κάνω και με άλλους παρεμφερείς κλάδους. Διάλογο για να παντρέψουμε την γνώση σου με την ανιδιοτελή διάθεσή μου.

Τα έργα του Δήμου μας πρέπει να βοηθούν την επαγγελματική σου δραστηριότητα, γιατί μέσα απ' αυτό θα πετύχουμε την οικονομική μας ανάπτυξη σε βάθος χρόνου.

Βρες λίγο από το χρόνο σου να μου εκφράσεις τη σκέψη σου, την συμφωνία ή τη διαφωνία σου. Με ενδιαφέρει να σε ακούσω.

Φιλικά
Γιάννης Μιχάλαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου