Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Δημοτική Παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ» αφουγκραζόμενοι -ως αναπόσπαστο κομμάτι της- τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής μας κοινωνίας, προχωρήσαμε τους τελευταίους δύο μήνες (υλοποιώντας σχετική απόφαση της ολομέλειας του συνδυασμού μας) σε μια σειρά διερευνητικών επαφών με την Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» στα πλαίσια μιας πιθανής εκλογικής συνεργασίας μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Οι επαφές και οι συζητήσεις αυτές διεξήχθησαν επάνω σε ένα σαφές προγραμματικό και ταυτόχρονα πολιτικό πλαίσιο αρχών και θέσεων με απόλυτο γνώμονα το καλό του τόπου και το συμφέρον των πολλών και μοναδική επιδίωξη τη συνένωση των δυνάμεών μας για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των πόλεών μας.
Η αναμφισβήτητη κρισιμότητα που χαρακτηρίζει αυτές τις εκλογές ως το ‘‘πολιτικό βαρόμετρο’’ για περαιτέρω πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, η ιδιαιτερότητα της πολιτικής ταυτότητας των δύο δημοτικών συνδυασμών καθώς και επιμέρους πρακτικά ζητήματα που λόγω του συντόμου χρονικού διαστήματος μέχρι τις δημοτικές εκλογές δεν ήταν δυνατόν να επιλυθούν, δεν επέτρεψαν τελικά τη συνέχιση των επαφών αυτών και την ευόδωση μιας συνεργασίας.
Όλες οι επαφές και οι συζητήσεις μας πραγματοποιήθηκαν σε καλό κλίμα και υπήρξαν εκατέρωθεν δεσμεύσεις για τη διασφάλιση της διεξαγωγής ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα, με αντιπαραθέσεις σε πολιτικό επίπεδο προτάσεων και θέσεων μακριά και πέρα από προσωπικές συγκρούσεις και χαρακτηρισμούς.
Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Μιχάλαρο συνεχίζουμε πλέον την προεκλογική μας δραστηριότητα με την επικαιροποίηση του προγράμματός μας και τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
06/03/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου