Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Επίσχεση εργασίας για οφειλές 5 μηνών

Γ.Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ


Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων πέντε μηνών. Τους οφείλονται, όπως καταγγέλλουν, αμοιβές που αφορούν νυχτερινή εργασία, αργίες και υπερωρίες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου, Παναγιώτη Παντέλη, «η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Υγείας, σε αντίστοιχη κινητοποίηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στις αρχές Απριλίου, δεσμεύθηκαν για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων έως τις 13 Απριλίου (σ.σ. δηλαδή χθες). Αντίστοιχη δέσμευση έδωσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας του σωματείου μας στα εγκαίνια του Κ.Υ. Ελευσίνας, την περασμένη Πέμπτη. Ομως, για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους εργαζομένους και αποδεικνύει την αναξιοπιστία της. Παραμένουμε απλήρωτοι πέντε μήνες και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα πάρουμε τα λεφτά μας».
Κατά τη διάρκεια της επίσχεσης στο Θριάσιο θα υπάρχει -όπως ενημερώνει το σωματείο- προσωπικό ασφαλείας, ενώ θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά που θα φτάνουν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου