Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μιχάλαρου στην πλατεία Λυτάρα

Aπο : megara.org


Πολυμέτωπη επίθεση, εναντίον των αντιπάλων του εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχάλαρος στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, 11/5,  στην πλατεία Λυτάρα σε ακροατήριο φίλων και υποψηφίων.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα πρέπει να τον εκλέξουν ως Δήμαρχο.
Η κεντρική ιδέα της ομιλίας του ήταν η προτροπή των ψηφοφόρων να ψηφίσουν κρίνοντας πολιτικά και όχι με κοινωνικά κριτήρια.
Ανέλυσε το πρόγραμμά του δίδοντας έμφαση στους στο περιβάλλον, τα κοινωνικό πρόσωπο το οποίο θα πρέπει να έχει ο Δήμος, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της επιχειρηματικότητας και της τοπικής τουριστικής ανάπτυξης.
Σύντομη απολογιστική ομιλία έκανε ο Τάσος Δέσκος, ως μέχρι πρόσφατα επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών, ο οποίος επεσήμανε την σημαντική και εποικοδομητική πορεία την οποία κράτησε ο συνδυασμός στο δημοτικό συμβούλιο κατά της διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
 
 
 
 
 

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι βουλευτές Αλ. Μητρόπουλος, Γ. Πάντζας και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου